Mere end 14 års erfaring

Få bygget dit drømmehus

Tæt dialog igennem hele processen

Totalentrepriser til dit byggeri

Ønsker du en totalentreprenør til dit byggeri? Vil du sikre, at dit renoverings- eller byggeprojekt ikke falder til gulvet undervejs, så varetager vi gerne dit byggeri i en totalentreprise.

En totalentreprise medfører med andre ord, at vi tager ansvaret for alle opgaver fra A til Z i forbindelse med byggeriet. Og der vil naturligvis være en løbende dialog under hele byggeriet eller renoveringen.

Byggefirma med stor erfaring med totalentreprise

Tømrerfirmaet Michael Larsen har mange års erfaring med enhver form for totalentreprise, og hvis du ønsker et erfarent og professionelt byggefirma til at varetage totalentreprisen i forbindelse med dit byggeprojekt, så står vi naturligvis til rådighed i blandt andet Asaa, Sæby, Dronninglund og hele Nordjylland.

En totalentreprise kan være til alle byggeopgaver

Det kan være aktuelt med en totalentreprise ved opførelsen af et hus, et sommerhus eller en tilbygning, men det kan også være i forbindelse med at lave beboelse på første sal. En totalentreprise kan endvidere være i forbindelse med en ombygning, renovering eller et nyt køkken. Det kan også være opgaver i en butik.

Ved en totalentreprise varetager vi al kontakt og koordinering med alle fagentrepriser som for eksempel murere, elektrikere og VVS-installatører. Vi vil samtidig rådgive dig bedst muligt i forhold til dine krav og ønsker, så vi sammen kan finde den bedste løsning for entreprisen.​

Du får totalentreprise i bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris

​Har du endnu ikke bestemt dig for en totalentreprise, så kontakt os for at få en uforpligtende drøftelse, hvor vi vil fortælle dig om fordelene.

Vælger du at samarbejde med os, kan du være sikker på et godt resultat, hvor alle aftaler overholdes fuldt ud, så du kan glæde dig til at overtage en bolig, der opfylder alle dine krav og ønsker. Kontakt os på telefon

29 90 10 70 eller skriv til michael@wex.dk.

​Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Vedhæft evt. et billede af din opgave
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg Tømrerfirmaet

Michael Larsen ApS på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Firmaoplysninger​

Tømrerfirmaet Michael Larsen ApS

CVR: 29976082

Adresseoplysninger​

Åleje 10, 9340 Asaa

Se adressen på Google Maps

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 90 10 70

E-mail:  michael@wex.dk