Mere end 14 års erfaring

Få bygget dit drømmehus

Tæt dialog igennem hele processen

Vores kunder siger om os

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere, eller endda tale med en af vore referencer.

Mange tak for renoveringen af vores hus. Vi vil gerne give lidt feedback omkring hvordan vi har oplevet vores samarbejde de sidste par år.


Kommunikationen med dig været upåklageligt, og du har altid svaret hurtigt, både på mail og telefon. Det har været rart at dialogen mellem os har været uformel og åben, og det har skabt en god relation mellem os. Det ved vi har gjort at vi har kunne finde de bedste løsninger til renovationen af huset.
Det håndværk du og Marc har udført har været af god kvalitet og du er ikke gået på kompromis, selv om det ikke var en nem opgave. Vi har hele tiden været tryg ved at overlade opgaven til dig, både med rådføring, men også at kunne læne sig helt tilbage og sige "du ved bedst, så det løser du, som du vil". Vores tekniske rådgiver, der har gået tilsyn under renoveringen, har heller ikke kommenteret negativt på jeres håndværksmæssige løsninger. Dermed må det kunne siges at det er kvalitetshåndværk i leverer.


Troværdigheden i det i leverer giver os som kunder tryghed til at overlade opgaven til jer, og vi har ikke følt behov for hele tiden at skulle være tilstede på byggepladsen for at tage faglige beslutninger, som vi ikke har grundlag for.

Alt i alt, takker vi for det gode samarbejde, håndværket i har udført og den troværdighed det leveres med. Vi vil til enhver tid anbefale jer og til enhver tid overlade et projekt til jer.


Venlig hilsen
Sabrine og Stefan
Totalrenovering, Haraldsvej 9, Aalborg

Vi vil hermed gerne sige mange tak for vort sommerhus. Sikke et resultat.

Specielt vil vi gerne takke dig for den helt igennem professionelle måde du har taklet dette på, det være sig både før og under byggeriet. Du har virkelig rådgivet os på en helt fantastisk måde. Du har kommet med mange forslag før og under byggeriet,vi har diskuteret dem og i fællesskab fundet frem til den løsning der passer til vort behov og ønsker. Du har virkelig gjort en stor arbejdsindsats for at vi nu kan stå med så flot og vellykket et resultat.

Vi ved ikke om vi er de rette til at vurderer det, men det er helt klart vores overbevisning, at byggeriet er udført håndværksmæssigt i topklasse - det er vores opfattelse at du ikke springer over hvor gærdet er lavest, men hele tiden vil have den bedsteløsning, om det så skal koste lidt ekstra tid. Det har vi været meget glade for.

Vi føler du har været vores mand på byggepladsen, specielt overfor de andre håndværkere. Det har måske givet lidt skrammer af og til overfor dem, men det er så endt i dette flotte resultat.

Vi vil også gerne takke for den positive stemning der altid har været på byggepladen. Dig og Marc er aldrig sure, altid i godt og smittende humør. Det har været en fornøjelse at gå sammen med Jer.

Vi vil helt klart anbefale alle vi kender der skal have nybygget eller renoveret om at kontakte dig.

Tak for det hele Michael!

Mvh

Dorte og Henrik Pedersen.

Nyt sommerhus, Strandgården 3, Sæby

Jeg stod for noget tid siden med en ombygningssag, hvor jeg behøvede en objektiv vurdering fra en tømrer.
Jeg fik mere end forlangt og er yderst tilfreds med den vejledning og service jeg har modtaget.

Man hører ofte mange skræk historier om folks dårlige erfaringer med håndværkere,
Men jeg var og er særdeles taknemlig for den kyndige vejledning og gode service jeg modtog, hos Tømrermester Michael Larsen.

Kristian Pape Hansen
Tennisskoven 32, 9320 Hjallerup

​Da huset, vores oldefar købte og ombyggede til smedje, da han vendte hjem fra krigen i 1864, blev sat til salg, købte mine fire søskende og jeg det straks. I dette hus var både vores farfar og far født, og der havde vi holdt sommerferie i alle barndomsårene. Det ville vi gerne genopleve, og vi indgik en aftale med Tømrerfirmaet Michael Larsen om en renovering, så huset kom til at tage sig ud som i gamle dage.

Det er lykkedes til fulde, så vi i dag kan nyde resultatet og genbruge huset som sommerhus.

”Det er sikkert billigere at rive huset ned og bygge et nyt”, foreslog Michael, men vi ønskede de gamle rammer – loftsbjælker etc. Og i Michael fandt vi en mand, der forstod os og respekterede vore ønsker, så han kan på det varmeste anbefales.

Har du lyst, er du velkommen til et nyde resultatet inde og ude – bare slå på tråden, så aftaler vi nærmere..

Kirsten Fatum

Totalrenovering, Smedevej 2, Asaa

​Vi fik lavet tag i sommeren 2010 og havde en yders behagelig oplevelse med meget kompetente og ansvarsbevidste håndværkere i form Michael og hans ansatte.

Vi havde nogle kraftige storme de efterfølgende år, og vi var aldrig et øjeblik i tvivl om at taget nok skulle holde.

I 2014 skulle vi have bygget en ny carport og værksted. Igen var Michael og hans ansatte på pletten med deres professionelle ekspertise.

Torben og Jeannette Mougaard

Nyt tag, Vibekevej 49, Jerslev

​Michael Larsen og hans personale har arbejdet rigtigt professionelt og taget behørigt hensyn til mine ønsker i forbindelse med renoveringen, men er også selv kommet med gode ideer, som vi stort set alle har accepteret.

Hertil kommer, at firmaets tidsplaner er blevet overholdt til punkt og prikke, uden at det er gået ud over kvaliteten af arbejdet.

Tak til Michael for en god indsats!

Dennis Jensen

Restaurant, ”Cafe Svogers”, Sæby

​Vi havde planer om at flytte vores blomsterbutik og slog til, da vi fik tilbud om lokaler i den nu renoverede Købmandsgården, Sæby. Vi var med fra starten og fik alle vore ønsker om indretning opfyldt, og vi var ovenud tilfredse med Tømrerfirmaet Michael Larsens indsats.

Siden har vi kontaktet Michael, hver gang der var det mindste problem, og han har på den måde fungeret som en slags vicevært for os.

Et fint samarbejde, så vi har kun ros til overs!

Anja Mose

Blomsterbutik, ”Frøken Grøn”, Sæby

​Vi har kun ros til overs for Tømrerfirmaet Michael Larsen, og det er ikke noget tilfælde, at firmaet er det eneste, vi har kontakt med, når vi skal have udført tømrerarbejde m.m. Firmaet stod således i spidsen for en større ombygning af butikken i 2010.

Michael Larsens rådgivning har altid været i top, og alle aftaler er blevet overholdt. Vi har fået de bedste løsninger til den bedste mulige pris.

Desuden har vi været utroligt glade for Michael som rådgiver ved handel af ejendom og ved ombygning af butikken. Han er en behagelig samarbejdspartner, der altid overvejer situationen flere gange og når til det bedste resultat.

Købmand Thomas Nymann Sørensen

Tilbygning, rådgivning: Spar, Asaa

​Jeg har benyttet mig af Tømrerfirmaet Michael Larsen i forbindelse med totalrenovering af min gamle murermestervilla i Nørresundby med et yderst tilfredsstillende resultat.

Der var to tømrer tilknyttet hele projektet, som begge gav rigtig god sparring i forbindelse med de løsninger som er kommet til undervejs i sådan et projekt.

Ligeledes var det en stor hjælp at Michael var villig til at stå for koordineringen af de andre leverandører således byggeriet blev færdig til lovede tid.

Jeg vil klart bruge Tømrerfirmaet Michael Larsen igen.

Thomas Mortensen

Totalrenovering, Kapelvej 22, Nørresundby

Tømrerfirmaet Michael Larsen har leveret en bedre kvalitet, end vi kunne forestille os.

Der har ikke været nogen ”rynker på næsen” af de få problemer, der kan opstå undervejs eller efter færdiggørelsen – de er bare blevet løst!

Vi er meget tilfredse og har ikke en finger at sætte på Michaels indsats. Han er yderst professionel.

Kasper Nielsen

Nyt hus, Hjulmagervej 63, Sæby​

Martin og vil sige TUSIND tak for et kanon flot arbejde - vores hus har fået et kæmpe " make over"! Tak for jeres venlighed, jer kan man varmt anbefale videre, og tillidsfulde, kan man også sige!

Helene og Martin Milvert

Nyt tag, Nygårdsparken 13, 9260 Gistrup.

Michael Larsen står bag flere markante byggerier i Sæby. Men også lokalt er fingeraftrykket sat på flere kvalitetsbyggerier. B.la. servicebygning hos Søre Fodboldgolf. Desuden spiller Michael en aktiv rolle i flere lokale foreninger og initativer, med god opbakning. 

Mogens Brag

Agerstedsvej 5, 9340 Asaa

​​Følg Tømrerfirmaet

Michael Larsen ApS på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Firmaoplysninger​

Tømrerfirmaet Michael Larsen ApS

CVR: 29976082

Adresseoplysninger​

Åleje 10, 9340 Asaa

Se adressen på Google Maps

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 90 10 70

E-mail:  michael@wex.dk