Mere end 14 års erfaring

Få bygget dit drømmehus

Tæt dialog igennem hele processen

Tilbygning til dit hus

Værelser, kvist eller ​udestue

Mangler du plads i dit hus, er der mulighed for at få en tilbygning til hus  og udvide med et eller flere værelser, en 1.sal, en udestue, kvist, et ombygget, moderniseret køkken og så videre. Lad Tømrerfirmaet Michael Larsen ApS hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

​Myndighedsregler​

Vi udfører alle former for tilbygning af dit hus, og vi sørger for at tage behørigt hensyn til alle de gældende byggeregler og energikrav.​​

Du vil altid få en klar forståelig aftale og tilbud hos os, så der ikke er noget at være i tvivl om.

Hvad koster en udbygning og tilbygning til hus eller sommerhus?

Der er mange parametre der skal tages højde for, når huset eller sommerhuset skal udvides med en udbygning eller tilbygning til hus. Derfor er det altid et individuelt spørgsmål og en individuel pris. Vi kommer gerne og giver et seriøst og uforpligtende tilbud på udbygning og tilbygning til hus eller sommerhus, ud fra de ønsker og behov du har, hvor der selvfølgelig er taget højde for alle vigtige krav om energi med videre.

Vi tilbyder tilbygning og udbygning til en konkurrencedygtig pris – i bedste kvalitet

Så har du brug for et seriøst tilbud og pris på din udbygning eller tilbygning til hus i omegnen af Sæby, Assa, Dronninglund eller et andet sted i Nordjylland – så kontakt os i allerede i dag på telefon 29 90 10 70 eller skriv til os HER – tag os med på råd fra starten.


Med os som byggefirma, kan du trygt ”læne” dig tilbage med ro i maven, og glæde dig til du og familien inden længe kan nyde udvidelse og mere plads i Jeres hus.

Hvis du ønsker en seriøs samarbejdspartner til dit tilbygningsprojekt, så få et tilbud og en god pris. Kontakt os allerede i dag på telefon 29 90 10 70 eller skriv til os på michael@wex.dk. Derved kan du tage os med på råd fra starten.

​Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Vedhæft evt. et billede af din opgave
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg Tømrerfirmaet

Michael Larsen ApS på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Firmaoplysninger​

Tømrerfirmaet Michael Larsen ApS

CVR: 29976082

Adresseoplysninger​

Åleje 10, 9340 Asaa

Se adressen på Google Maps

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 90 10 70

E-mail:  michael@wex.dk