Mere end 14 års erfaring

Få bygget dit drømmehus

Tæt dialog igennem hele processen

Byggegrunde hvor du kan bygge fra bunden

Helt fra bunden

Kunne du tænke dig at starte helt fra bunden med et nyt hus, så kan Tømrerfirmaet Michael Larsen ApS tilbyde byggegrunde med mange muligheder. Nogle byggegrunde er allerede bebyggede, mens andre har forslag til arkitekttegnede huse. Der er også byggegrunde, der blot er byggeklar, og hvor du har helt frie hænder.

Udover at tilbyde byggegrunde kan vi tilbyde at bygge dit hus i en totalentreprise. Vi har stor erfaring med at bygge huse på alle slags byggegrunde, og vi kan hjælpe med alt fra ide og skitse til selve byggeriet og udlevering af nøgler. Vi kan med andre ord hjælpe med at finde en god og færdig løsning, som bliver helt efter dine ønsker og behov i forhold til design, indretning og materialevalg.

Her på siden har vi samlet nogle byggegrunde fra de projekter, som vi arbejder med i Asaa, Dronninglund og Sæby i Nordjylland.​

Attraktive byggegrunde på Hjulmagervej i Sæby

Nøglefærdigt byggeprojekt med tomme byggegrunde i gåafstand til Sæby centrum. Området er beliggende som sidevej til Hjulmagervej syd for Sæby Centrum.

Projektsalg af byggegrund i Sæby Centrum med arkitekttegnet villa

Smuk og klassisk arkitekttegnet villa på 104 m2 i et plan. Det er opført i klassisk Skagen-stil med rødt tegltag og sprossede vinduer med mere.

Havudsigt i Asaa skaber perfekt byggegrunde

• Solgt!

Perfekt byggegrund til drømmeboligen med havudsigt til Kattegat, åbne enge og rigtig meget sol, og der vil blive en ugenert smuk havudsigt, hvis du bygger i to plan.

Læs mere​

​Kontakt Tømrerfirmaet Michael Larsen ApS på telefon 29 90 10 70 eller e-mail michael@wex.dk, hvis du kigger efter byggegrunde.

​​Følg Tømrerfirmaet

Michael Larsen ApS på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Firmaoplysninger​

Tømrerfirmaet Michael Larsen ApS

CVR: 29976082

Adresseoplysninger​

Åleje 10, 9340 Asaa

Se adressen på Google Maps

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 90 10 70

E-mail:  michael@wex.dk