Mere end 14 års erfaring

Få bygget dit drømmehus

Tæt dialog igennem hele processen

Drømmer du om nybyggeri?

​Ønsker du at få bygget et nyt hus, og har du en byggegrund, så er Tømrerfirmaet Michael Larsen den rigtige samarbejdspartner – et byggefirma, der kan matche dine ønsker og leve op til dine krav til den perfekte bolig. Byg nyt hus med os som byggefirma, og dit hus bliver præcis som du drømmer om. Vi er klar til at hjælpe med nybyg i Asaa, Sæby, Dronninglund og resten af Nordjylland.

Fra idé om nybyg til skitse

Hvad enten du allerede har en arkitekttegnet plan over, hvordan dit hus skal indrettes, eller du blot har gjort dig nogle løse tanker og måske har en skitse til indretningen, hjælper vi med til at finde en færdig løsning til din fulde tilfredshed, idet indretning, materialevalg mv. tilpasses efter dine ønske til dit nybyggeri.

Vi bruger kun de bedste materialer, der er bestemt i samråd med dig, og bruger kun kvalificerede håndværkere. Vi går ikke på kompromis med noget – hos os er dit nybyg i trygge hænder.

Første skridt

For at sikre, at projektet gennemføres i overensstemmelse med dine ønsker, og at alle lovkrav overholdes, er første skridt normalt, at vi afholder et uformelt møde, hvor vi sammen gennemgår dine planer og de ønsker, du har til dit nye hus.
Her aftaler vi også, hvilke materialer der skal anvendes, og hvad prisen for projektet skønsmæssigt derfor vil andrage i alt.

Tegninger og beskrivelse

Hvis du finder alt dette så fornuftigt, at du ønsker at fortsætte samarbejdet, laver vi et skitseforslag, eventuelt i samarbejde med en arkitekt, hvor der er taget hensyn til dine ønsker.

Når forslaget er godkendt, kan vi udfærdige den endelige aftale om projektet med angivelse af pris, tidsplan, materialevalg etc.

Hvad koster nybyggeri?

For at sikre, at dit nybyggeri gennemføres i overensstemmelse med dine ønsker, og at alle lovkrav overholdes, er første skridt normalt, at vi afholder et uformelt møde, hvor vi sammen gennemgår dine planer og de ønsker, du har til dit nye hus.


Her aftaler vi også, hvilke materialer der skal anvendes, og hvad prisen for projektet skønsmæssigt derfor vil andrage i alt. En pris for et nybyggeri afhænger af mange faktorer, bl.a. areal, materialevalg, dine ønsker m.v.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uformelt møde? Så kontakt os på telefon 29 90 10 70 eller e-mail michael@wex.dk. Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden. 

​Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Vedhæft evt. et billede af din opgave
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg Tømrerfirmaet

Michael Larsen ApS på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Firmaoplysninger​

Tømrerfirmaet Michael Larsen ApS

CVR: 29976082

Adresseoplysninger​

Åleje 10, 9340 Asaa

Se adressen på Google Maps

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 90 10 70

E-mail:  michael@wex.dk