Mere end 14 års erfaring

Få bygget dit drømmehus

Tæt dialog igennem hele processen

Renovering af hus efter dine ønsker

​Start med at fortælle din tømrer Tømrerfirmaet Michael Larsen om dine planer og ønsker, så vi kan finde den bedste løsning på renovering eller ombygning af din bolig i bl.a. Asaa, Sæby, Dronninglund og hele Nordjylland. Vi tager naturligvis hensyn til dit budget.

Vi laver et forslag til renovering af hus

Mange ønsker at bevare de vante rammer i boligen, og det kan vi tage hensyn til ved en renovering af hus eller ved ombygning af hus. Vi kommer gerne med gode råd og forslag, ligesom vi gerne laver et skøn over, hvad det vil koste, før vi går videre med konkrete løsningsforslag samt et uforpligtende tilbud. ​

​​

Ved renovering ser vi på alle muligheder

Vi har mange års erfaring med renovering og ombygning af hus, og denne erfaring kan vi bruge til at hjælpe dig med at se nye muligheder og løsninger, som du måske ikke selv har set. Derved kan vi sikre, at alle muligheder kommer i betragtning ved en renovering, så intet bliver glemt i farten. Vi ser på dine muligheder både ved indvendig og udvendig renovering og ombygning af hus.

Love og regler ved renovering og ombygning

Måske er du ikke helt inde i de mange love og regler, der er i forbindelse med et projekt, hvor der indgår ombygning eller renovering af hus, herunder krav til byggeprocessen og forsikringer, men også krav til byggematerialer, energi osv.

Derfor står vi til rådighed med vores viden og store erfaring om disse ting, således at vi kan udarbejde tjeklister i fællesskab, hvor der er taget højde for det hele i den kommende renovering. ​

Hvad koster renovering af hus?

Vi tilbyder renovering, ombygning og totalrenovering i bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Prisen afhænger af, hvad du ønsker i netop dit projekt.

​​

Hvis du ønsker et seriøst tilbud og en god pris på din renovering af hus eller ombygning, så kontakt os allerede i dag på telefon 29 90 10 70, eller skriv til os på michael@wex.dk. Derved kan du tage os med på råd fra starten. ​

Med os som byggefirma, kan du trygt ”læne” dig tilbage med ro i maven og glæde dig til, at du og familien kan nyde at bo i et moderniseret og lækkert hus inden længe. Ved en renovering “tryller” vi dit gamle hus om til dit drømmehus.

​Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Vedhæft evt. et billede af din opgave
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg Tømrerfirmaet

Michael Larsen ApS på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Firmaoplysninger​

Tømrerfirmaet Michael Larsen ApS

CVR: 29976082

Adresseoplysninger​

Åleje 10, 9340 Asaa

Se adressen på Google Maps

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 90 10 70

E-mail:  michael@wex.dk