Skønne fritidsgrunde til salg i Hou-Hals

Salget er i fuld gang, flere grunde er allerede solgt, og andre reserveret.

Priser fra kr. 199.000,-

Bemærk prisen er inklusiv alle tilslutningsomkostninger som: vej, kloak, vand, el, fibernet, købsaftale og skøde. Inkluderet i prisen er også adgang til 2 naturgrunde og en stor sø som sælger overdrager til grundejerforeningen

Fantastisk beliggenhed – Ingen byggepligt

Grundene er beliggende i et dejligt lyngområde, smukt omkranset af buske og træer som blev plantet for 25 år siden, hvorfor du ikke skal vente på afskærmning som typisk er ulempen ved en nyudstykning.

Kongevejen er få meter nord for området spærret for gennemkørsel, som sikrer at der er dejlig fred og idyl, mens I nyder naturens ro med rigt dyreliv, og fuglenes kvidren.​

1500 meter fra området ligger den populære ”Lagunen” som er et fantastisk sommersted med markeder, is butikker m.m. Samtidig ligger også her Lagunen Fiskepark, hvor der er en kæmpe put&take sø så man kan fange sine egne ørreder og tage med hjem på grillen.

Hvis I har lyst til lidt mere liv, er der 5 minutter til Hals eller Hou som begge byder på hyggelige restauranter, caféer, lystbådehavn, indkøb og ikke at forglemme nok Danmarks mest børnevenlige badestrande. Endvidere byder Hals også på en flot 18 hullers golfbane.

Det forventes at byggemodningen finder sted primo 2021. Det vil sige at der omkring medio 2021 kan påbegyndes udstykning, og byggeri på grundene. Men allerede nu kan du godt begynde at gøre dig nogle tanker og slå nogle streger til dit kommende sommerhus.

Området ligger vest for Lagunen ved Kongevejen.


Priser

Kørselsvejledning

Se lokalplan her

​​Følg Tømrerfirmaet

Michael Larsen ApS på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Firmaoplysninger​

Tømrerfirmaet Michael Larsen ApS

CVR: 29976082

Adresseoplysninger​

Åleje 10, 9340 Asaa

Se adressen på Google Maps

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 90 10 70

E-mail:  michael@wex.dk